De oudercommissie van christelijke Basisschool de Morgenster uit Hoogeveen was op zoek naar shirtjes voor alle kinderen van de school. 

Het moest een goed draagbaar, duidelijk herkenbaar maar vooral goed leverbaar shirt worden. Dan is de keuze al snel naar speciale aanmaak shirtjes. Wij mochten in goed overleg een eigen ontwerp maken. Via onderstaande beelden laten we zien hoe zoiets in zijn werk gaat.

Begonnen op 14 september met het ontvangen van het logo. Daarna volgde het eerste ontwerp.

Omdat er op dit project geen tijdsdruk zit kunnen we ook mooie uitgewerkte voorstellen presenteren. Er waren wel een paar kleine wensen.

  • Shirt moest makkelijk draagbaar en voor alle kinderen zijn
  • Voor langere tijd leverbaar.
  • Logo van de school lekker groot op het shirt op voor en achter zijde
  • De kleur geel / oranje / marine gebruiken
  • Korte mouw
  • Vooral goed herkenbaar op afstand. Vooral handig tijdens de wandel 4 daagse en schoolreisjes

Na wederom contact in oktober tussen de school en ons moesten er van de aangeboden ontwerpen 1 passend ontwerp gemaakt worden. Dit resulteerde in het volgende ontwerp.

Hierin zijn de wensen verwerkt van de school De kleurstelling was nog wel erg hard en dit moest aangepast worden. Begin november was het ontwerp akkoord en kon er door de kinderen van de school gepast worden. Hier hebben wij speciaal een pas set voor beschikbaar. Toen de maten allemaal bekend waren zijn ze besteld. Het waren er 300. De vraag was van de school het begin 2018 te leveren dus hadden we nog 8 weken de tijd. Dit inclusief kerst en oude en nieuw.

De Shirts kwamen mooi volgens afspraak binnen.

In januari 2018 konden we dan ook de shirts uitleveren. Als geste hadden we er ook een vlag en 2 beach vlaggen bij geleverd.

Hieronder een foto van het eind resultaat met enkele trotse kinderen.

Wij bedanken de school dan ook voor het gestelde vertrouwen en wensen hen allen veel plezier met de shirtjes.